Всеукраїнська акція 'Україна без Тимошенко і Януковича!'
31.08.2017
О нас
Учредительные документы
Региональные отделения
Прямая речь
Аналитика
Присоединиться
Обратная связь

Контакты
Адрес:
Украина, г. Киев,
ул.Нагорная, 27-А
Киев 01001, а/я 95

Тел:   044 228-80-80
Факс: 044 489-72-22
 

Электронная почта:
party@cdcpakistan.org

Пресс-служба:
press@cdcpakistan.org

Телефон:
+38 044 464-05-78

Вход на сайт:

« предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1016 17 следующая »

ПЕРЕД ПРІРВОЮ ЗЕМЕЛЬНОЇ РЕФОРМИ

             

Внаслідок проведення злочинних реформ у сільському господарстві відбулося руйнування виробничо-господарських зв`язків, зменьшення рівня соціальної захищеності населення із дискредитацією укладу сільського життя. Замість дієвих заходів державної підтримки вітчизняного товаровиробника нинішня експортно-імпортна, податкова, цінова та бюджетна політика фактично робить сільськогосподарське виробництво збитковим.

 


440


Сьогодні п'ять лівих партій об'єднаються

На з’їзд мають прибути 600 делегатів зі всієї України. Планується, що з’їзд затвердить програмну заяву «За єдність і благополуччя українського народу, соціальну справедливість і рівність!» та Статут партії.  


861


Ліві партії погодили Угоду про порядок об'єднання

Координаційна рада визначила дату проведення об'єднавчого з'їзду партій.


888


Володимир Каплієнко у Дніпропетровську та Запоріжжі висвітлив позиції партії "Народна влада" щодо реформ.

 

 

20-21 червня відбувся робочий візит заступника голови партії "Народна влада", народного депутата України Володимира Каплієнка до міст Дніпропетровськ та Запоріжжя. 


746


Відбувся Круглий стіл "Чи матиме народ право обирати?"

23 червня 2011 року в приміщенні Верховної Ради України відбулося засідання  Круглого столу політичних партій України на тему «Чи матиме народ право обирати?», на  якому був обговорений проект Закону України «Про вибори народних депутатів України»,  підготовлений Міністерством юстиції України. Участь в засіданні взяли представники  більш  ніж 30 партій, посольств Словенії та Німеччини в Україні, експерти, журналісти. 


512


Левоцентристы представили в Николаеве Программу реформирования Украины

    

       Заместитель Председателя партии "Народна влада" Владимир Каплиенко, во время рабочего визита в  Николаев дал пресс-конференцию, на которой определил позиции партии по реформированию Украины.

 


486


Виталий Комов: Время возрождать самоуправление

Чтобы власть считалась с мнением граждан, им нужно объединяться

Украине просто необходимо гражданское общество как инструмент самоорганизации простых людей и их повседневного влияния на власть. Пока такого инструмента в наших руках нет, власти любых цветов и оттенков, видимо, не будут считаться с мнением граждан. Представители власти считают, что все решения надлежит принимать именно им, а задача всех остальных людей — терпеть, слушаться и выполнять. Но власть, понятное дело, не семи пядей во лбу, и ей свойственно, по меньшей мере, ошибаться...

 


669


Йосип Вінський сьогодні у прямому ефірі на "5 каналі"

Голова партії "Народна влада" сьогодні 08.02.2017 у прямому ефірі на "5 каналі" о 19.50.


578


ЙОСИП ВІНСЬКИЙ: "Нові тарифи на "старі" послуги - нахабний грабунок народу, а не реформа".


Житлово-комунальне господарство є компетенцією місцевого самоврядування, тому без конституційної зміни її системи та адміністративного устрою в державі реформа ЖКГ буде неефективною. Отже, спочатку – глибоке оновлення місцевого самоврядування, потім – реформа ЖКГ.


689


Геннадий Задырко Бути чи не бути українському торговельному флоту?

Держава повинна зробити висновки і готуватися до нового «прорубування вікна» у світ, без якого Україна остаточно втратить контроль над Світовим океаном та морською торгівлею, перетворившись у країну сухопутних черв’яків.

 


686


Ювілейна конференція

Рівно рік тому, 7 грудня 2009 року, пройшли загальні збори Київської міської організації партії «Народна влада».


751


Таємне свято для Київської громади

Вчора було  свято - День місцевого самоврядування. Саме цього дня, ще в 1990 році, коли Україна перебувала у складі Радянського Союзу, був прийнятий закон про місцеве самоврядування. Це свято встановлено в Україні згідно з Указом Президента України «Про День місцевого самоврядування» від 25 листопада 2000 року, але і досі воно незнайоме киянам. Вчора Київська міська організація  партії «Народна влада», біля Київської міської адміністрації, вітала киян з днем місцевого самоврядування і  проводила сбір підписів у підтримку заяви Комітету захисту місцевого самоврядування.


673


Співчуття

Президія Політичної ради та апарат партії «Народна влада» висловлює глибоке щире співчуття члену Президії Політради партії, народному депутату України Каплієнку Володимиру Володимировичу, у зв’язку із передчасною смертю його батька, КАПЛІЄНКА ВОЛОДИМИРА ГНАТОВИЧА


718


Йосип Вінський: В Україні обов’язково має бути Податковий кодекс

Першим кроком до компромісу з підприємцями, які страйкують на Майдані Незалежності, має бути жорстка гарантія Президента, що представників малого бізнесу, якщо вони справно платитимуть податки і збори, не обтяжуватимуть перевірками та поборами


573


Йосип Вінський під час засідання Політради партії Йосип Вінський: Партія «Народна влада» пройшла «розвідку боєм»

Місцеві вибори – це перша загальнонаціональна політична кампанія, в якій «Народна влада» взяла участь як самостійний суб’єкт. На найближчий період найважливішим завданням партії є формування у Верховній Раді України фракції, члени якої реально сповідують цінності євросоціалізму і готові за це боротись


1070


« предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1016 17 следующая »


Лента новостей
Архив
« Август 2012 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
© 2017 партия
"Народна влада"
• Главная  • События  • Дайджест  • Фото  • Аудио/Видео  • Блоги 
       Дизайн: