Всеукраїнська акція 'Україна без Тимошенко і Януковича!'
31.08.2017
О нас
Учредительные документы
Региональные отделения
Прямая речь
Аналитика
Присоединиться
Обратная связь

Контакты
Адрес:
Украина, г. Киев,
ул.Нагорная, 27-А
Киев 01001, а/я 95

Тел:   044 228-80-80
Факс: 044 489-72-22
 

Электронная почта:
party@cdcpakistan.org

Пресс-служба:
press@cdcpakistan.org

Телефон:
+38 044 464-05-78

Вход на сайт:

« предыдущая 1 2 3 следующая »

Яким буде новий політичний сезон в Україні?

Відповідь на це питання дає Володимир Каплієнко, народний депутат України, затупник Голови партії "Народна влада", у ефірі програми "Про головне" на Першому Національному. 


737


ЙОСИП ВІНСЬКИЙ: "КИЄВУ – ЗАКОН ПРО ЗАСАДИ РОЗВИТКУ, КИЯНАМ – МІСТО СОНЦЯ".


    Влада Києва винесла на білборди проект "Стратегії розвитку Києва до 2025 року". Якщо  у визначеній стратегії розвитку міста розробники допустять системні помилки, а вірогідність цього нажаль є, то його проблеми поглибляться ще більше, а життя киян  стане гіршим.  

 

 

 

 

 

     Вихід є. Треба любити Київ. Вірити в його гідне завтра. І бачити в ньому не тільки  дороги, тунелі і мости – якими б гарними вони не були, але, перш за все, людей, що   мешкають сьогодні, і будуть далі населяти це вічне місто, наш славетний Київ, в   очах  європейця Бальзака – "північний Рим".

 

   В усякому разі, партія "Народна влада" обіцяє зробити все від неї залежне, аби  інтереси  киян були враховані максимально.»

 


732


Володимир Каплієнко розповів про Землю

 

 

  Під час робочого візиту до Миколаєва Володимир Каплієнко - народний депутат України, член  фракції "Реформи заради майбутнього", заступник Голови партії "Народна влада" розкрив позицію  щодо земельної реформи в Україні. 

 


582


Володимир КАПЛІЄНКО: «Ми об’єдналися заради п’яти реформ»

 

    16 лютого 2011 року в парламенті створено депутатську групу «Реформи заради майбутнього». Як  зазначається на веб-сайті її голови – народного депутата Ігоря Рибакова, об’єднання «всебічно підтримує  докорінні реформи в усіх сферах політичного, економічного та суспільного життя країни, успішно розпочаті  Президентом Віктором Януковичем та його урядом». Роботу Кабміну Юлії Тимошенко група називає  провальною, а урядові Миколи Азарова ставить «тверду» четвірку. 


628


ГОЛОВА ПАРТІЇ "НАРОДНА ВЛАДА" ЙОСИП ВІНСЬКИЙ: "КОЛОСАЛЬНА НЕДОПЛАТА ЗАРПЛАТ - КЛЮЧОВА ЕКОНОМІЧНА ТА СОЦІАЛЬНА ПРОБЛЕМА УКРАЇНИ"

       Якщо кудись щороку щезає 400 мільярдів гривень, це означає тільки одне – вони знаходять собі притулок в чиїсь кишені. Ось звідки пухнуть офшорні рахунки, звідки мода мати власні футбольні клуби, власні яхти та літаки, звідки на сотнях гектарів заміських наділів скоробагатьків ростуть палаци. Капіталістам вже бракне уяви щодо розміщення своїх шалених баришів. Бо кошти, що мали б стати зарплатою людей, присвоюються у космічних масштабах.

 


653


ЙОСИП ВІНСЬКИЙ: "ЗАСАДИ СПРАВЖНЬОЇ ПЕНСІЙНОЇ РЕФОРМИ - СПРАВЕДЛИВІСТЬ, СОЛІДАРНІСТЬ, СВОБОДА"


       Наші здобутки в пенсійній сфері вже надихають мертвих. Йти в Україні на спочинок за віком – жахко. Левова частка цих людей дивляться зараз в голодні очі старості, питаючи себе: як це могло статися? Чому держава, на яку вони віслючили десятки літ, так байдуже підштовхує їх в одному напрямку – до контейнера з недоїдками? Однак про систему соціального порятунку – якої в країні направду немає, говорити наразі не будемо. Значно актуальнішою є оголошена урядом пенсійна реформа, що надовго визначить якість життя тих, кому зараз 40 і більше років. Кількість бентежних питань, що вона породжує, критично переважає ту жменьку недбалих, розмитих відповідей, які народу підготувала влада. Чи свідома вона сама того, що заходилася робити? Про це – в розмові з лідером партії "Народна влада" ЙОСИПОМ ВІНСЬКИМ.

 


618


ЙОСИП ВІНСЬКИЙ: "Нові тарифи на "старі" послуги - нахабний грабунок народу, а не реформа".


Житлово-комунальне господарство є компетенцією місцевого самоврядування, тому без конституційної зміни її системи та адміністративного устрою в державі реформа ЖКГ буде неефективною. Отже, спочатку – глибоке оновлення місцевого самоврядування, потім – реформа ЖКГ.


689


Геннадий Задырко Бути чи не бути українському торговельному флоту?

Держава повинна зробити висновки і готуватися до нового «прорубування вікна» у світ, без якого Україна остаточно втратить контроль над Світовим океаном та морською торгівлею, перетворившись у країну сухопутних черв’яків.

 


686


Приспущення червоних прапорів

Українські ліві переживають чи не найгірші часи у своїй історії. Сукупна кількість їхніх прибічників скоротилася до мінімуму. Так, якщо рейтинги найпопулярнішої серед лівих партії – КПУ – 2002 року становили близько 20%, то вже у період із 2006-го по 2010 рік вони постійно коливались у межах 3–6%. Інші ж ліві партії на парламентських виборах 2007 року взагалі залишились поза парламентом. Місцеві вибори тільки підкреслили тенденцію: ліві зберегли певний вплив лише у деяких традиційних для себе областях. Проблем додають внутрішні чвари та конфлікти з партією влади – навіть у тих сил, які офіційно є партнерами Партії регіонів


632


Я з України

Криза продовжується. Заклинання спочатку Тимошенко, потім Азарова про її кінець - це добрі наміри, що ведуть мою країну в пекло


451


Владислав Белик Выбор есть всегда

Представьте на минутку: а если бы выборы президента, депутатов Верховной Рады, местные выборы прошли одновременно? Результат был бы ошеломляющий, в независимости от лидеров и партийной принадлежности победивших. Концентрация власти одной политсилой сроком на пять лет - в одних не очень честных руках. Концентрация власти просто убила бы демократию в стране и душе собственного народа, а концентрация во времени превратила бы собственный народ в рабов одной политической силы, пришедшей к власти


560


Євген Філіндаш 7 ноября и интернационал олигархов

Несколько дней назад подавляющее большинство Верховной Рады отказалось вернуть 7 ноября – годовщине Октябрьской революции 1917 года, статус праздничного дня. В этом оказались едины все олигархические фракции нашего парламента: от регионалов до бютовцев с нашистами. Что, впрочем, неудивительно – когда речь идет об угрозе, пусть даже на символическом уровне, для власти денежных мешков, мешки сплачиваются, невзирая на бутафорский партийный окрас. А с многими неприятными для себя последствиями Октябрьской революции вышеупомянутые мешки до конца не справились даже сегодня, спустя почти сто лет после 1917-го года.


390


Виталий Комов Комитет защиты самоуправления предлагает киевлянам самоорганизоваться

Почему мы считаем местное самоуправление актуальной темой на предстоящих выборах


535


Андрій Скубенич: Не треба змінювати майбутнє – міняймо сьогодення

Чи є де-небудь у світі людина, яка б любила своє рідне місто так, як його люблять ужгородці? Ми любимо Ужгород по особливому. Ми любили його, коли в замку володарювали Другети. Ми любили його, коли Ужгород розбудовував Масарик. Навіть коли Радянська влада впевнено нав’язувала центральноєвропейському місту «совєтські» стандарти, ужгородці продовжували пишатись рідним містом. Тому боляче, коли сьогодні епітети «зелене», «гарне», «європейське», «затишне», «найкраще» дедалі частіше вживають із дієсловом «було». Але якщо подивитись навкруги, то й відповісти нема що. Тому виникають одвічні запитання «Хто винен?» і «Що робити?»


473


Диктатура Антиреволюція сталася

Немає, немає в народу духу піднятися з колін і виказати сьогоднішній владі, яка методично стирає останні краплі демократії на брудному асфальті Хрещатика. Хочеться вірити в силу, яка зможе зупинити бульдозер, що тихенько суне по залишках останніх свобод та демократії


452


« предыдущая 1 2 3 следующая »


Лента новостей
Архив
« Август 2012 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
© 2017 партия
"Народна влада"
• Главная  • События  • Дайджест  • Фото  • Аудио/Видео  • Блоги 
       Дизайн: