Всеукраїнська акція 'Україна без Тимошенко і Януковича!'
08.01.2017
Про нас
Статутні документи
Регіональні відділення
Пряма мова
Аналітика
Приєднатися
Зворотній зв'язок


Контакти
Адреса:
Україна, м. Київ,
пр-т Героїв Сталінграда, 24
Поштова адреса:
Київ 01001, а/с 95

Тел:   044 228-80-80
Факс: 044 467-80-30
Електронна пошта:
party@cdcpakistan.org


Прес-служба:

Телефон:
+38 044 464-05-78
Електронна пошта:
 press@cdcpakistan.org
 

Вхід на сайт:

Йосип Вінський: Партія «Народна влада» пройшла «розвідку боєм»

Місцеві вибори – це перша загальнонаціональна політична кампанія, в якій «Народна влада» взяла участь як самостійний суб’єкт. На найближчий період найважливішим завданням для партії є формування в Верховній Раді України фракції, члени якої реально сповідують цінності євросоціалізму і готові за це боротись.

Про це у суботу, 27 листопада, на засіданні Політради партії заявив Йосип Вінський.

«Ми - партія, яка є активним учасником виборчого процесу. За рік «Народна влада» серйозно просунулась вперед. Як кажуть військові, «пройшла розвідку боєм». В нас є ідеологія, політична мета та перший досвід конкретної політичної роботи партії», - заявив Йосип Вінський.

Аналізуючи участь партії «Народна влада» у місцевих виборах, її лідер охарактеризував загальну політичну палітру обрання місцевого самоврядування. Політик зазначив, що зміна Верховною Радою Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» була ключовим технологічним моментом виборчої кампанії, який організувала провладна партія.

«Ми цей закон не підтримували. Наша позиція щодо виборчого законодавства видається абсолютно адекватною, й вибори це показали. Тільки система відкритих списків у центрі та на місцях дає можливість хоч якось виразити думку людей, і сформувати механізм впливу народу на діяльність влади», - вважає Йосип Вінський.

Голова партії «Народна влада» зауважив, що напередодні виборів було помітно розпач і недовіру людей, як до влади, так і до опозиції. Це зіграло серйозну роль на виборах, проявившись у низькій явці виборців на дільницях. Йосип Вінський наголосив, що нині Україні важливо не втратити демократію, свободу слова, домогтися чесних судів, та гарантій, що влада не втручатиметься у вибори. Головне завдання демократів – повернути людям віру в те, що вони реально можуть обирати владу.

З його слів, для партії на найближчий період найважливішим завданням є формування у Верховній Раді України фракції, члени якої реально сповідують цінності євросоціалізму і готові за це боротись.

«Під час Великої Вітчизняної війни з 1941 по 1942 рік всю територію України захопили фашистські окупанти, а потім перший український фронт брав Берлін. «Наш Берлін» ще попереду», - підкреслив Йосип Вінський.


Прес-служба , 29.11.10
422


Коментарі
© 2017 партія
"Народна влада"
• Головна  • Події  • Дайджест  • Фото  • Аудіо/Відео  • Блоги 
       Дизайн: