Всеукраїнська акція 'Україна без Тимошенко і Януковича!'
12.10.2017
Про нас
Статутні документи
Регіональні відділення
Пряма мова
Аналітика
Приєднатися
Зворотній зв'язок


Контакти
Адреса:
Україна, м. Київ,
пр-т Героїв Сталінграда, 24
Поштова адреса:
Київ 01001, а/с 95

Тел:   044 228-80-80
Факс: 044 467-80-30
Електронна пошта:
party@cdcpakistan.org


Прес-служба:

Телефон:
+38 044 464-05-78
Електронна пошта:
 press@cdcpakistan.org
 

Вхід на сайт:

Антиреволюція сталася

Немає, немає в народу духу піднятися з колін і виказати сьогоднішній владі, яка методично стирає останні краплі демократії на брудному асфальті Хрещатика. Хочеться вірити в силу, яка зможе зупинити бульдозер, що тихенько суне по залишках останніх свобод та демократії.

Підготовка до місцевих виборів проходить за активної участі адмінресурсу всіх рівнів і направлена на досягнення максимального результату – концентрації влади в однієї політичної сили заради створення дієвої адміністративної машини з метою збільшення капіталу сучасних олігархів.

Рішення КС остаточно підтвердило наміри сьогоднішньої влади любим чином узурпувати її переступивши Конституцію, закон та власний народ. Маємо надію, що колись цих продажних суддів притягнуть до кримінальної відповідальності за перевищення повноважень, які привели до утрати європейських цінностей в державі, зробивши крок назад від засад парламентаризму та демократії. Сучасна ліберальна економіка не зможе співпадати з тоталітарним режимом, який будує нам влада, тому найближчим часом ми будемо мати юридичні конфлікти і правові нігілізми, що приведуть до протистоянь влади і капіталу. А рахуючи злиття влади і капіталу в нашій країні, ми будемо мати внутрішні конфлікти в провладній партії.

Можна сказати, що тихенький дрейф до ріднесенької Росії, який розпочався угодою по ЧФ, сьогодні змінився на течію до російського тотолітарізму. Але російська модель влади нам не властива, в нас немає таких чисельних запасів природних ресурсів для фінансування та утримання каральної машини з утискання свобод рідного народу. В нас є земля, розумні люди і транзитне розташування країни – це ті цінності які надають нам перевагу для повсякденного розвитку держави. Раціонально використовувати їх є основне завдання для країни.

А ще в нас є борги, борги величезні. Борги не тільки перед Росією, тому балансування між Росією і заходом буде постійне - і нашим, і вашим. Зачекаємо, коли знайдеться фінансовий воротило, який купить нас з потрухами, перетворить на рабів своїх бажань і буде володіти країною, яка мала найліпші перспективи розвитку на пост радянському просторі.

Останнім часом, навіть при попередньому президенті, лунала думка зняти мораторій на продаж землі, малось на увазі, що то був останній товар, який ще лишився в кармані держави. Вкрасти останнє - завдання сьогоднішньої влади, ділити не поділене, красти не вкрадене - це те, що ми побачимо в недалекому майбутньому.

Владислав Бєлік,
заступник голови Київської міської організації партії «Народна влада»


Прес-служба , 11.10.10
63


Коментарі

Стрічка новин
Архів
« Жовтень 2010 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
© 2017 партія
"Народна влада"
• Головна  • Події  • Дайджест  • Фото  • Аудіо/Відео  • Блоги 
       Дизайн: