Всеукраїнська акція 'Україна без Тимошенко і Януковича!'
12.10.2017
Про нас
Статутні документи
Регіональні відділення
Пряма мова
Аналітика
Приєднатися
Зворотній зв'язок


Контакти
Адреса:
Україна, м. Київ,
пр-т Героїв Сталінграда, 24
Поштова адреса:
Київ 01001, а/с 95

Тел:   044 228-80-80
Факс: 044 467-80-30
Електронна пошта:
party@cdcpakistan.org


Прес-служба:

Телефон:
+38 044 464-05-78
Електронна пошта:
 press@cdcpakistan.org
 

Вхід на сайт:

Заява Одеської міської організації партії «Народна влада» з приводу відмови у реєстрації кандидатам в депутати Одеської міської ради

У п’ятницю ввечері Одеська міська територіальна виборча комісія відмовила в реєстрації усім кандидатам в депутати Одеської міської ради, висунутим в одномандатних виборчих округах, а також двом третинам кандидатів, висунутих за партійним списком, в тому числі особам, які цей список очолюють.

Офіційною причиною відмови в реєстрації названо помилки в документах, поданих для реєстрації кандидатів, а також неповних комплект документів.

Втім, час оприлюднення відмови, а саме, коли вже минув строк подачі виправлених документів, лише підтверджує формальні причини відмови. Про формальність та упередженість зазначеного рішення ще більшою мірою свідчать також інші факти, а саме: реєстрація одних і тих самих кандидатів за списком партії та відмова їм у реєстрації як кандидатам-мажоритарникам, реєстрація однієї й тієї ж особи кандидатом на посаду міського голови і відмова в реєстрації кандидатом за партійним списком, тощо. Підкреслюємо, що в зазначених випадках кандидати подавали цілковито ідентичні документи.  

Очевидною метою таких дій з боку територіальної виборчої комісії, більшість членів до якої, включно з головою ТВК, делеговані Партією регіонів, є усунення суперників нинішньої правлячої партії. Адже виборчий список партії «Народна влада» до Одеської міської ради, а також кандидати-мажоритарники від партії на виборах до міськради, висунуті майже у всіх одномандатних округах, становлять потужну конкуренцію іншим партіям, і передусім Партії регіонів.

Тим не менше, підміняти чесну боротьбу брудним шулерством є неприпуститимим. Бо якщо це робиться вже на етапі реєстрації кандидатів, то яким же буде підрахунок голосів?!

Одеська обласна організація партії «Народна влада» вимагає від Одеської міської територіальної виборчої комісії негайно переглянути своє незаконне рішення і зареєструвати кандидатів у депутати Одеської міської ради.

Звертаємося до Президента України як гаранта Конституції вжити необхідних заходів для забезпечення прав і свобод громадян України. 

Крім того, партія вимагає від Центральної виборчої комісії терміново розглянути протиправну діяльність Одеської міської ТВК і вжити відповідних заходів для забезпечення рівноправної і безперешкодної участі партії «Народна влада», нарівні з іншими суб’єктами виборчого процесу, у виборах.

В іншому випадку, партія «Народна влада» оскаржуватиме дії територіальної виборчої комісії в судовому порядку.

Голова Одеської міської організації
партії «Народна влада»
Григорій Розенберг

Претенденти у кандидати в депутати Одеської міської ради


Прес-служба , 09.10.10
211


Коментарі

Стрічка новин
Архів
« Жовтень 2010 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
© 2017 партія
"Народна влада"
• Головна  • Події  • Дайджест  • Фото  • Аудіо/Відео  • Блоги 
       Дизайн: