Всеукраїнська акція 'Україна без Тимошенко і Януковича!'
30.10.2017
Про нас
Статутні документи
Регіональні відділення
Пряма мова
Аналітика
Приєднатися
Зворотній зв'язок


Контакти
Адреса:
Україна, м. Київ,
пр-т Героїв Сталінграда, 24
Поштова адреса:
Київ 01001, а/с 95

Тел:   044 228-80-80
Факс: 044 467-80-30
Електронна пошта:
party@cdcpakistan.org


Прес-служба:

Телефон:
+38 044 464-05-78
Електронна пошта:
 press@cdcpakistan.org
 

Вхід на сайт:

В Луганську «Народна влада» взялася самотужки ремонтувати тепломережі

Після численних скарг до міських ЖЕКів Луганська на стан тепломереж та опалення обласна організація партії «Народна влада» самотужки взялася ремонтувати теплотрасу.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної організації партії «Народна влада».

«Спершу ми писали скарги до управління ЖЕКів про затримку початку опалення в будинках. Це не дало жодного результату. Тому, враховуючи численні скарги людей, які вже замерзали в аварійних будинках, самі взяли ініціативу в свої руки, залучили ремонтні бригади однієї з приватних фірм і почали ремонт тепломереж», - розповів голова облорганізації партії «Народна влада» Сергій Гевлич.

За словами Сергія Гевлича, було замінено та утеплено 15 м труби біля будинків 34 й 34а в кварталі Вулкова, що в Жовтневому районі міста.

Також кандидати у депутати від «Народної влади» за допомогою активістів та прихильників партії почали роботу з благоустрою територій виборчих округів: посадили та побілили дерева, організували прибирання смітників, відремонтували лавочки біля будинків.

Найбільше скарг та нарікань від виборців Луганщини, які зафіксувала партія «Народна валада», стосувались житлово-комунальної сфери: несправні тепломережі, каналізації, системи водопостачання, діряві дахи і страшні під’їзди, які не ремонтувались кількадесят років, відсутність освітлення дворів і вулиць у нічний час, розбиті дороги та тротуари, відсутність дитячих майданчиків та багато іншого. Вирішення усіх цих проблем входить до передвиборчих програм кандидатів від «Народної влади».

Сергій Гевлич пригадав скаргу мешканців 32 і 34 будинку в кварталі Вулкова, які скаржилися, що у них біля арки, на вході в двір, невідомі вкрали металеву загорожу. Після цього у двір стали заїжджати машини, часто на великій швидкості. Через невідомого горе-водія днями в дворі збили малого хлопчика. Зі слів Гевлича, луганські народники відразу після скарги загородили в’їзд до двору фундаментними блоками.

«Так більше жити не можна! У нас все забрали ті, за кого ми голосували! Не вірте більше тим, хто вас обдурив! Тільки нові люди можуть змінити ситуацію. Голосуйте за нових людей, за партію «Народна влада», - наголошує голова Луганської обласної партії «Народна влада» та кандидат у депутати Сергій Гевлич на зустрічах з виборцями.

Голова Луганської міської партії та кандидат у депутати Ігор Щербаков на зустрічі зі своїми виборцями звернув увагу на бездіяльність нинішньої влади:

«Наша влада займається лише питаннями свого бізнесу та пограбуванням бюджетних грошей, тому у нас несправні тепломережі, каналізації, діряві дахи та страшні під’їзди. Змінити ситуацію можуть лише нові політики, які мають відповідальність перед людьми, що їх підтримали й обрали. Ці нові люди поступово наведуть порядок як у владі, так і в оселях громадян!».


Прес-служба , 28.10.10
30


Коментарі

Стрічка новин
Архів
« Жовтень 2010 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
© 2017 партія
"Народна влада"
• Головна  • Події  • Дайджест  • Фото  • Аудіо/Відео  • Блоги 
       Дизайн: