Всеукраїнська акція 'Україна без Тимошенко і Януковича!'
20.06.2017
Про нас
Статутні документи
Регіональні відділення
Пряма мова
Аналітика
Приєднатися
Зворотній зв'язок


Контакти
Адреса:
Україна, м. Київ,
вул. Нагірна, 27-А
Поштова адреса:
Київ 01001, а/с 95

Тел:   044 228-80-80
Факс: 044 489-72-22
Електронна пошта:
party@cdcpakistan.org


Прес-служба:

Телефон:
+38 044 464-05-78
Електронна пошта:
 press@cdcpakistan.org
 

Вхід на сайт:

Володимир Каплієнко: УКРАЇНА ПОТРЕБУЄ НЕГАЙНИХ ПРОТИКРИЗОВИХ КРОКІВ.

Україна потребує негайних протикризових кроків.

Майбутнє в руках реформаторів.          

Напередодні, 17 квітня, у Вашингтоні пролунало попередження, яке ми не в праві ігнорувати.  “Світ стоїть на порозі нової глобальної економічної кризи” –  такі прогнози, пов’язані з ростом світових цін на продовольство та нафту, безробіттям, що поширюється серед молоді, а також нестабільністю на Близькому Сході оприлюднив Роберт Зеллік - Голова Світового банку! А ця структура на сьогодні є складовою так званого “однополярного центру економічного керування світом” і має таку політичну вагу, що сам факт оприлюднення заяви Роберта Зелліка здатен спричинити паніку і прискорити кризові процеси. Навіть якщо б для цього не було передумов. Але вони на жаль є.

Беручи до уваги висновки світових експертів, а також відсутність тенденції до політичної та цінової стабілізації у світі, партія “Народна влада» мусить визнати – нова економічна криза чатує на світ! І вона боляче вдарить по Україні. Ми не маємо права закривати очі і затикати вуха в небажанні чути попередження впливових міжнародних організацій, які повертають нас зі світу мрій про стрімке економічне одужання до світу суворої реальності. Ми мусимо негайно стати на єдиний ефективний шлях – шлях рішучих і локальних реформ, які мають забезпечити національну безпеку України. А це саме ті реформи, що спрямовані на самозабезпечення нації продовольством, товарами, технологіями та рівнем захисту населення.

Тому фракція «РЕФОРМИ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО» в Верховній Раді України та партія «Народна влада»  закликають насамперед запровадити земельну реформу. Саме ця складова реформування економіки повинна стати запорукою продовольчої безпеки України. Земля повинна працювати як джерело продовольства, а не як товар для збагачення.

Друге. Треба рішуче і разом з тим виважено реформувати пенсійну систему, та систему охорони здоров’я. Лише тверді соціальні гарантії дадуть упевненість у тому, що жодне зовнішнє втручання не зможе спричинити соціальні вибухи та революції, які сьогодні охопили країни Близького Сходу.

Третє. Реформа комунального господарства. Це не просто створення гідних умов проживання людей. Це формування  побутової захищеності українців, яка вкрай важлива за часів економічної нестабільності.

Четверте. Реформа енергозбереження. Країна має диверсифікувати джерела енергопостачання, максимально використовуючи власні енергетичні ресурси, щоб не бути у вічній енергетичній кабалі у свого північного сусіда. Також в найкоротші терміни мусимо розробити й забезпечити країну новими енергозберігаючими технологіями.

І останнє, реформа системи освіти, науки, і, окремо наголошую -  прикладної науки. Адже це – надія України на відродження. На стрибкоподібний розвиток економіки в посткризовому майбутньому.  

Слід пам’ятати, що, зіткнувшись із новою економічною кризою, країни, немов пасажири “Титаніка” у крижаній воді, змагатимуться кожен за своє власне виживання. І навряд чи знайдуться герої, які пожертвують інтересами своєї держави заради красуні-України. Тому розраховувати варто тільки на власні сили. Задля цього нам необхідно збільшити виробництво вітчизняних продуктів і послуг, і в десятки разів підвищити рівень їх споживання саме в Україні.

І останнє. За оцінками Cвітового банку вже у 2011 році за межею бідності опиняться ще понад 5 мільонів жителів країн Європи і Центральної Азії, що розвиваються. Чи зможемо ми захистити українців від потрапляння до цієї сумної статистики, залежить тільки від нас - від нашої професійності та відповідальності на шляху реформування країни.

 

 

 


Прес-служба , 27.04.11
258


Коментарі

Стрічка новин
Архів
« Червень 2011 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
© 2017 партія
"Народна влада"
• Головна  • Події  • Дайджест  • Фото  • Аудіо/Відео  • Блоги 
       Дизайн: